Készen áll a megújulásra?

Mi jut eszébe a tavaszról? Napsütés, megújulás, szerelem. A természet megújul, ahogy az Ön kertje is megújulhat a Fiskars eszközeivel. A kertben gyomlálni, ágat vágni, metszeni és ásni is sokkal egyszerűbben lehet velünk, és meglátja, az első randevú után termékeinkbe is szerelmes lesz.

Végre éled a természet. A tavasz beköszöntével a kerti munkák száma is megsokszorozódik. Egy jó szerszámmal időt és fáradságot spórolhat meg a szemfüles kertész. Fontos lehet az eszközök kiválasztásakor a biztonság, az erőátviteli arány és az ergonómia is. A Fiskars választékéban számos olyan egyedi szerszám akad, amely segítheti és egyszerűbbé teheti a fáradságos kerti munkát. Első körben íme pár darab, amit biztosan érdekesnek talál majd.

Metszés
A Fiskars PowerStep metszőolló egyedi technológiát használ. A kertészek 1-2 vagy 3 lépésben vághatják el az ágakat és a mechanizmus automatikusan kiválasztja a megfelelő beállást az ág vastagságától függően, így nem kell egy vágásnál óriási erőt kifejteni, hanem adott esetben több, kisebb vágással, egyenletes erőkifejtéssel lehet elvégezni a metszést.

Állítható vágófej

Ki ne ismerné azt a helyzetet, amikor egy kisebb ágvágóval a létra tetejéről nyújtózkodva próbáljuk elérni a fa felsőbb ágait. Erre is van egy szuper szerszám, amivel elkerülhetőek a balesetek.

Teleszkópos ágvágó

A teleszkópos ágvágóval akár 6 méter magasban is metszhetünk úgy, hogy közben biztonságosan, két lábbal a földön állunk. Sőt, a szerszám feje 230 fokban forgatható, így még a vágási szöget is a legkényelmesebb és legoptimálisabban lehet beállítani.

Gyomlálás
No és a hab a tortán: egy gyep, környezet és hátbarát gyomkiszedő! Ez egy remek találmány a pitypangok és hasonló gyomok környezetbarát eltávolítására. Nem szükséges rossz testtartásban ásni vagy hajlongani.

Gyomkiszedő

A rozsdamentes acél karmok több irányból ragadják meg a gyökereket, mélyen a talajban. A kivető szerkezettel pedig egyszerűen eltávolítható a szerszámból a kihúzott gaz. Nem szükséges guggolni és görnyedni, se vegyszert használni.

Válasszon egyéniségének megfelelő szerszámot és irány az udvar, mutassa meg ki az úr a kertben!