Címke: napraforgó

Vetőmag játék

Ezt a tasakot, mint arra emlékezhetnek, a PARK(ing) Day-re készítettem. És azt is megígértem, hogy ha marad, akkor lesz játék, ahol meg lehet nyerni. Eljött a pillanat, versenybe lehet szállni a magokért!

A szuper tasak

Folytatódik….

Címkék: , , , , , 12 hozzászólás

Az amatőr öröme

Kerttel bírni több szempontból is szerencsés dolog. Először is biztos, hogy terem valami. Ezt fél évvel ezelőtt magam sem tudtam elképzelni, de tényleg így van, szóval hálás feladat egy kerttel foglalkozni. Ha terem, akkor az embernek van saját zöldsége, gyümölcse, ami valami őrületes örömmel és büszkeséggel tudja eltölteni a kertészt. Ha pedig amatőrök vagyunk, akkor végképp főnyeremény az egész, mert úgy lesznek terményeink, hogy észre sem vesszük! Folytatódik….

Címkék: , , , 1 hozzászólás

Csoda szép kertem van

Az első paradicsom

Az elmúlt bő hétben non-stop paraszt vasárnapot tartottam. Mindannyian tudjuk, ömlött az eső reggeltől estig vagy éppen estétől reggelig. Hétfőn azonban már nagyon izgatott, hogy mi a helyzet odakinn, de nem sikerült elcsípnem azt a két órát, amikor mondjuk pont nem esik. Ma viszont úgy döntöttem, hogy bármi lesz, kimegyek. Bevágtam a széldzsekimet a táskámba, bringára pattantam és kitekertem. Nem sejtettem, de ennél jobb programot ki sem találhattam volna.Mint az alábbi képek is tanúsítják, nem csak a májusi eső ér aranyat. Folytatódik….

Címkék: , , , , Hozzászólások kikapcsolva

Méretes kapa

Mint arról korábban beszámoltam, szépen nőnek a kertben a dolgok. És tudom, hogy nem bizalmatlanságból, de többen megjegyezték, hogy szívesen látnák is, hogy mit jelent ez a szépen növés. A kérés jogos, és ha van nálam fényképezőgép, akkor magától értetődő módon teljesítem is. Ez a rész hibádzott a múltkor, de most minden pótlásra kerül!

Folytatódik….

Címkék: , , , , , , 2 hozzászólás