Címke: mulcs

Termés vetés nélkül

Nem science fiction, hanem a valóság. Lássuk mi élte túl a telet.

Oregáno

Folytatódik….

Címkék: , , , , , Hozzászólások kikapcsolva

Apró trükk a teraszra

Remélem már mindenki lerohanta a környékén levő zöldségeseket és piacokat és megépítette a maga terasz ládáját. Azonban van még egy apró trükk, amivel hatékonyabbá tehető a teraszos termesztés.

Mulcsolt láda hagymával

Folytatódik….

Címkék: , , , , Hozzászólások kikapcsolva

Beszippantott a kert

Tegnap elmaradt a szokásos poszt, aminek oka maga a poszt tárgya volt, azaz a kert. A szinte már szokásosnak nevezhető hibába estem: azt gondoltam, hogy kimegyek, locsolok, aztán már fordulok is. Hisz tudjuk, hogy a modern nő nem élhet tervezés és time management nélkül, de ha ezek vannak, megy minden mint a karikacsapás! Na persze. Folytatódik….

Címkék: , , , , , , 2 hozzászólás

Hány tavasz van egy életben?

Csók István szerint a tavasz

A május az év legszebb hónapja, ha csak nem vagyunk örökösen búskomor költők, akkor csak ujjongani lehet ebben a hónapban. Minden gyönyörűen friss és zöld, meleg van, a májusi eső pedig nem csak aranyat ér, de az egyik legszexibb időjárási jelenség is. Épp ezért a búskomor költők is imádják, mert ilyen élmények mellett lehet csak igazán szomorú verseket írni, mert az ember szíve szakad bele, hogy egyszer csak mindez nem lesz. Folytatódik….

Címkék: , , , , 4 hozzászólás

Zenés mulcsolás

Rákészülve a május 1-jére, munkával töltöttem a szombatot. Minden adott volt a hangulathoz, volt gyerekzsivaj, vurstli, sikongatás, sajnos sör és virsli nem, de derékfájás a nap végére igen. Folytatódik….

Címkék: , , , , , 2 hozzászólás