Címke: káposzta

Új paprika a csapatban

Új paprikával gazdagodott a kertem. Először azt hittem, hogy új paprikákkal, de az ízpróba sajnos romba döntötte ebbéli reményeimet. Azért szomorú nem vagyok. Van klasszik magyar fehér paprika, aminek nem csak elméleti alapon örülök, hanem azért is mert nagyon szeretem.

Paprika trió

Folytatódik….

Címkék: , , , , , Hozzászólások kikapcsolva

Csoda szép kertem van

Az első paradicsom

Az elmúlt bő hétben non-stop paraszt vasárnapot tartottam. Mindannyian tudjuk, ömlött az eső reggeltől estig vagy éppen estétől reggelig. Hétfőn azonban már nagyon izgatott, hogy mi a helyzet odakinn, de nem sikerült elcsípnem azt a két órát, amikor mondjuk pont nem esik. Ma viszont úgy döntöttem, hogy bármi lesz, kimegyek. Bevágtam a széldzsekimet a táskámba, bringára pattantam és kitekertem. Nem sejtettem, de ennél jobb programot ki sem találhattam volna.Mint az alábbi képek is tanúsítják, nem csak a májusi eső ér aranyat. Folytatódik….

Címkék: , , , , Hozzászólások kikapcsolva

Méretes kapa

Mint arról korábban beszámoltam, szépen nőnek a kertben a dolgok. És tudom, hogy nem bizalmatlanságból, de többen megjegyezték, hogy szívesen látnák is, hogy mit jelent ez a szépen növés. A kérés jogos, és ha van nálam fényképezőgép, akkor magától értetődő módon teljesítem is. Ez a rész hibádzott a múltkor, de most minden pótlásra kerül!

Folytatódik….

Címkék: , , , , , , 2 hozzászólás

A káposztalepke öröme

Káposztalepke

Szépen nő a káposzta és a brokkoli. Mindkettő nagy szám, de a brokkolitól jobban oda vagyok, mert ahhoz én hajtattam a palántát magról. Szóval nagy az én örömöm, és ugye az öröm, akkor az igazi, ha megosztjuk. Magam is osztom ezt a nézetet, néminemű kitétellel. Például a káposztalepkékkel nem kívántam megosztani az örömömet, ellenben ők velem igen. Folytatódik….

Címkék: , , , , 13 hozzászólás