Hétvégén Gardenexpo!

Tavaly én is előadtam a Gardenexpón, de őszintén szólva nem ez volt a legnagyobb élményem, hanem egy magnóliafa, ami annyira gyönyörű volt, hogy azonnal szerettem volna hazavinni a melegházamba. Sajnos se melegházam, se magnóliafám nem lett azóta, de ez nem azt jelenti, hogy idén nem érdemes ellátogatni a Gardenexpóra, a Budapest Sportarénába.

A Gardenexpo, mint a neve is mutatja, egy nagy léptékű kert börze, ahol tényleg minden megtalálható ha kertet szeretnénk. Persze, hogy az ember szeretne kertet, meg ugye melegházat, de a szándék ehhez kevés, kéne hozzá pénz is, meg tér is. A szervezők azonban erre a problémára is kínálnak megoldást. Külön szekció foglalkozik a teraszon, erkélyen kialakítható kertekkel, miközben a nagy kertekbe álmodott kerti berendezések, szerszámok sem hiányoznak a kínálatból.

Meg persze a kerti luxus sem, ami a grillektől indul, hogy a kerti konyhákon át végül a medencéknél csúcsosodjon ki. Az egészben azonban az a legjobb amellett, hogy még napokig álmodozhatunk, hogy mi minden lesz majd egyszer a kertünkben, ha majd úgy alakul , hogy fantasztikus ötleteket meríthetünk a kiállítóktól. Sőt idén az ötletbörzébe a kertépítők is beszállnak, akiknek a pályázati úton kiválasztott munkáit a helyszínen megtekinthetik, akárcsak a Holland Tulipán Ünnep ötezer virágzó tulipánját.

Gardenexpo kerti életmód kiállítás és vásár
2013.március 22-23-24.
Papp László Budapest Sportaréna
Nyitva mindhárom nap 10-18 óráig

A bejegyzés kategóriája: Komposzt
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.