A szuper friss citromlé

Alap, hogy a citromot frissen csavarjuk, de még a legprofibb citrom facsaróval sem elkerülhető a trutyi és a veszteség. Így volt ez eddig, de most megszületett a tökéletes citromfacsaró!

A szuper citrom spray©Lékué

A találmányt a fenti képen láthatják. Bár első pillantásra úgy tűnhet, hogy valami ügyes fotó trükk, az igazság az, hogy ez a valóság. A Lékué nevű spanyol konyha design cég alkotta meg ezt a párdarabos szettet, amivel bármilyen citrusféléből kinyerhető a lé, ráadásul rögtön spray-vé alakítva a gyümölcsöt. Amellett, hogy az egész ötlet szuper, engem különösen levett a lábamról az a figyelmesség, hogy tartót is terveztek alá, így a már megcsapolt gyümölcs nem gurigázik össze-vissza a hűtőben vagy a konyhapulton. A nagyszerű szerkezet ára ráadásul igen jutányos, mindössze 15 euróba kerül.

©Lékué

A citromprés mellett még rengetegféle konyhai eszköz közül válogathatunk a cég oldalán Vannak az egészséges főzést, tárolást elősegítő holmik, meg szimplán jópofák is.

Almás jégkockatartó©Lékué

Ez utóbbi kategóriába tartozik az almás jégkocka tartó, ami ideális karácsonyi ajándék lehet gyümölcskertészeknek. Aki pedig az egészséges főzés híve, az válogathat a különböző pároló edények közül, amelyek mikrohullámú és hagyományos sütőben egyaránt használhatók vagy választhatja a kenyérsütő tasakot.

Kenyérsütés egyszerűen©Lékué

A lényeg, hogy szuper cuccaik vannak, amiket ide kattintva meg is rendelhetnek.

A bejegyzés kategóriája: Komposzt, Öko tipp
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.