Organikus Bazsarózsa

Sose gondoltam volna, hogy lesz olyan poszt, amiben fehérneműs nő szerepel, de eljött ez az idő.

©Bazsarózsa

Az apropója a dolognak, hogy találtam egy amerikai organikus fehérnemű márkát, ami a Bazsarózsa névre hallgat. Az organikus fehérnemű azt jelenti, hogy organikusan termelt gyapotból készül az alapanyagként felhasznált pamut, természetesen az etikus termelés szabályainak megfelelően, beleértve azt is, hogy a Made in China verzió helyett helyben termelt alapanyagból dolgoznak és a cég székhelyén, New Yorkban, varratják a fehérneműket így az ökológiai lábnyoma is kisebb a termékeknek.

A környezettudatosságnak azonban ára van: egy melltartó kb. 120 dollár, míg egy alsónemű 65 dollár körül mozog. Ezért az árért viszont igazán minőségi fehérneműt kapunk ráadásul szuper hátmegoldásokkal. A férfi olvasókat nyilván hidegen hagyja az a tény, hogy nyáron melltartót hordani egy pokol, a nők viszont – én legalábbis biztos – igen csak tudnak értékelni egy olyan pánt megoldást, ami tart, viszont nem vág bele az ember hátába és szellős.

©Bazsarózsa

Amellett, hogy itthon csak álmodhatunk ilyen termékekről, nekem jóval izgalmasabbnak tűnt a Bazsarózsa név. És igen, a cég tervezője és alapítója magyar származású. Bázsa Enikő gyerekkorában a szüleivel költözött New Yorkba és itt él mind a mai napig. Mint elmondta, azért választotta a Bazsarózsa nevet, mert így úgy használhatta a vezetéknevét a cég nevében, hogy közben egy kis pluszt is csempészett bele. Hát ez a története az első amerikai-magyar organikus fehérneműnek, ami ha elnyerte a tetszésüket, megrendelhetik itt.

A bejegyzés kategóriája: Komposzt
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.