Hétvégi tekerés

Bringás programajánló következik, szép tájakkal, nyereményekkel és kihívásokkal.

Bringázni jó, sokat bringázni még jobb. Amellett, hogy frissíti a szellemet, jó kondit ad és roppant jó hatással van a férfiaknál nőknél egyaránt kiemelt fontossággal bíró domborulatra, nevezetesen a fenékre. A sok bringázásnak egy hátránya van: ha belelendül az ember, nehéz a városon belül kihívást jelentő távot találni. Persze a probléma nem megoldhatatlan, csak ki kell menni a városból.

Ezen a hétvégén érdemes egészen a Velencei-tóig menni, ott ugyanis május 12-én és 13-án, szombat-vasárnap, több távon is indulhatnak a kihívást keresők. Aszfalton 30, 60 és 110 kilométeres távok közül választhatnak, ennél azonban szerintem izgibb a terep lehetősége, ahol 30 és 60 kilométeres pályák várják az adrenalinra szomjazókat.

A harmincas táv ingyenes, a többire nevezési díjat kell fizetni és viszont cserébe az indulók között kisorsolnak három kerékpárt és mindenféle biciklis kiegészítőket.

A részleteket megtalálják itt és ne feledjék, ha ez most nem jönne össze lesz még Tour de Pelso a Balatonnál június 2-án, szeptember 5-én pedig Tisza-tó Maraton.

A bejegyzés kategóriája: Komposzt
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.