Szimplán kreatívak

A tavaszi ruhaőrületről és annak káros hatásairól már volt szó. A szekrényben halmozódó ruhákat azonban nem csak eladni lehet, hanem átalakítani is. Az sem gond, ha valaki nem egy született varrónő, a Szimpla Divat segít!

A vasárnapot a TESZ-VESZ Vasárnapon töltöttem, ahol a Szimpla Divat és a Pistol Pete Bags alkotóival közösen adtunk elő, bemutatva, melyikünk, mivel foglalkozik. Magam nyilván a kertről beszéltem, így erre nem vesztegetnék sok szót, annál inkább a Bandula Aranka, Benkő Zsuzsanna és „Csokis” Juli alkotta Szimpla Divat csapatra. A megalakulásuk a véletlenek összjátékának köszönhető, azóta pedig havonta beindul a Szimplában a varrógép és a fantázia, hogy a kicsi, nagy, kopott, foltos vagy megunt ruhák új életre kelve folytathassák földi pályafutásukat.Fontos információ még, hogy a pénzmozgás nem jellemző, helyette van cserebere és közösségi élmény.

A bevett időpont minden hónap utolsó szombatja, és nem lesz ez másként márciusban sem. A következő Szimpla Divat március 31., szombat, délután 4 és 7 között lesz. Helyszín a Szimpla, téma a szoknya, de ez ne rettentse el a férfi embereket, ettől függetlenül őket is szívesen látják. Pistol Pete táskák nem tudom hogy lesznek-e, de Aranka biztos lesz, nála lehet majd érdeklődni.

A bejegyzés kategóriája: Komposzt
Kiemelt szavak: , , , , , .
Közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.