Elektromos lakóbicikli

Nyilván mindenkinek van olyan ismerőse, aki szinte a kocsijában él. A jövőben már azok is kiélvezhetik ezt a fajta luxust, akik eddig a környezettudatosság miatt ódzkodtak tőle, köszönhetően Jay Nelson szárnyaló fantáziájának és kézügyességének.

A Golden Gate

A Golden Gate névre hallgató lakásjárgány egy elektromos biciklire épített minilak, azonban a méret ne tévesszen meg senkit. Az átlagos autónyi méretbe nem csak az ágy fér bele, hanem számtalan tároló, egy mini konyha főzőlappal, vízzel, sőt még WC is. Fűtés viszont nem, de tekintve hogy a tervező a napfényes San Fransiscóban él, ezen nincs mit csodálkozni, ahogy pont ezért azon sem, hogy szörfdeszkatartó viszont van rajta.

Lakócsónak

Nelsonnak azonban nem ez az első és egyetlen maga építette járműve. Korábban alakított át autót, robogót, sőt csónakot is. Ha azonban úgy érzik, hogy a Golden Gate kéne, akkor jó hírrel szolgálhatok: semmilyen extra alapanyag nem kell hozzá, minden beszerezhető egy barkácsáruházban.

Honda Spree

Ráadásul ha most belevágnak az építésébe a nyári fesztiválszezonra pont kész lesz. Maga az út eleve nagy élménnyel kecsegtet, mivel a maximum sebessége csupán 35 km/óra, úgy hogy nyugodtan gyönyörködhetünk a tájban. Az adott fesztiválon meg tuti a siker – és itt nem annyira a saját ágyban rejlő lehetőségekre gondolok – sokkal inkább a saját WC adta komfortra. És ha ez sem győzte meg Önöket a dolog nagyszerűségéről, akik kattintsanak ide, ahol egy videó mutatja be a Golden Gatet, kívülről-belülről.

A bejegyzés kategóriája: Komposzt, Öko tipp
Kiemelt szavak: , , , , , .
Közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.