Laktak már fán?

Mind a mai napig lenyűgözve nézem az amerikai filmek idilli gyerekkorát, ahol nem csak minden jóra fordul, de ha apu éppen kioszt két nap szobafogságot, akkor a kerti fára épített kuckóban lehet duzzogni. Duzzogni nem muszáj, de fán lakni már Európában is lehet, nem is akárhol!

A képeken látható fa-ház csoda Rómától észak-keletre, Arlena di Castróban található, úgy hogy ha maga az építmény nem lenen elég vonzó, akkor már a környék megéri az utazást, no meg a borsos költségeket. Egy fán töltött éjszaka ugyanis 330 eurótól indul, mondjuk legalább nem per fő, hanem per apartman.

Ház a fán

Ezért a pénzért még csak az egyedülálló élmény és a gyönyörű táj jár, viszont ha költünk még egy kicsit, akkor mindenféle organikusan termesztett finomságokat is ehetünk. Ugyanis a La Piantata névre hallgató komplexum nem csak fán trónoló szobákkal büszkélkedhet, hanem maga termesztette mézzel, olívaolajjal és levendulával is. Ez utóbbiból számos terméket, többek között kozmetikumokat is készítenek.

A fán lakás mellett egyébként mód van földi szállások igénybevételére is, amik nem csak jóval olcsóbbak, de szintén fantasztikusan néznek ki. Mint említettem Róma egy köpésre, bő 100 kilométer csupán, de a tenger is elérhető egy szűk órás autózással. Mint mondhatnék még? Nászútra ideális, de ha éppen magányos az ember, nyilván jobb egy ilyen helyen senyvedni mint egy garzonban, ha már éppen senyvedni kell. Írok is a Jézuskának, hátha idén működik ez a levelezősdi és a nagyon praktikus tepsi szett helyett egy diszkrét La Piantatai ajánlat vár majd rám a karácsonyfa alatt.

A bejegyzés kategóriája: Komposzt
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.