Belvárosi termelői piac

Egy délután erejéig háztáji finomságok közül válogathatunk a Kazinczy utcában. A különleges piac apropóját a Szimpla tizedik születésnapja adja, amelyet egy különleges, tíznapos rendezvénysorozattal ünnepel a szórakozóhely.

Minden nap valamilyen, a városlakók életét érintő téma köré épül fel. A hatodik nap (október 11., kedd) a Faluház a Nagyvárosban címet viseli, de akár a budapestiek viszontagsága vidéken alcímet is megkaphatná mellé. A nap elméleti része ugyanis azzal foglalkozik, hogy honnét ismerhetjük fel a valóban termelői-bio termékeket illetve a termelők hogyan tudnának hatékonyabban eljutni a vásárlókhoz? A megoldásokat este 19 és 21 óra között kutatják a szaktekintélyek, egy kerekasztal beszélgetés keretében.

Emellett 17 és 22 óra között termelői piac is lesz a nagymarosi Spájzplacc piac termelőinek részvételével, úgy hogy a szokásos munka utáni bevásárlást akár itt is megejthetik. Ha pedig tele a cekker és szabad az este, akkor még az Inner Spring Trio koncertjét is meghallgathatják.

A bejegyzés kategóriája: Komposzt
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.