Bécsi design

A szakadó eső véget ért, de olyan nagyon szép idő nincsen. A strandolás, napozás erre a hétvégére nem pálya, viszont az ilyen idő ideális városnézésre. Mit szólnának Bécshez?

Párna szingliknek

A bécsiek eléggé fennhordják az orrukat, ezt tudjuk, de ettől még jó város Bécs. Nagyszerű ételek vannak ott mint a bécsi szelet, a Sacher torta és a Bockwurst, ez utóbbihoz ráadásul helyi Gössert lehet fogyasztani, aminek sokkal jobb íze van mint az itthoninak. És persze múzeumok, kastélyok, meg mindenféle látnivalók vannak ott. Amiről viszont kevésbé szól a fáma az a Walking Chair nevű design stúdió, amit mindenképpen érdemes felkeresni, ha már Bécsben járunk.

Köralakú pingpong asztal

Azt nem állítanám, hogy olcsó, de mindenféle érdekes tárgyaik vannak, ráadásul igen komolyan veszik a környezettudatosságot, ami nem merül ki pusztán abban, hogy mondjuk fával dolgoznak vagy újrahasznosított anyagokkal, de a szállítás termelte károsanyag kibocsátással is foglalkoznak, így a termékeiket Európában gyártatják.

Kreatív váza

Mint a mellékelt képek is mutatják, a designer urak igen kreatívak, van kör alakú pingpong asztal, mindenféle országok formáját viselő tükör, spéci párna egyedülállóknak, a kedvencem azonban a Dear Deer nevű növényi trófea, ami nélkül persze élhet kertész, de minek?!

Kategória: Komposzt | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.