Az enyém a legszebb!

Új bringás kezdeményezés indult, ami leginkább azoknak kedvez, akik már az oviban is örömmel vetették bele magukat az „én apukám erősebb” típusú vetélkedésekbe. Szervezők és résztvevők mentségére legyen mondva, a cél nemes: legyen több városi biciklista!

A LIKEmyBIKE kampány a Föld Napján indult, azzal a céllal, hogy népszerűsítse a városi kerékpározást. Az elképzelés mellett jó pár érv szól, úgy mint tisztább levegő, olcsóbb és energiatakarékosabb közlekedés, csöndesebb városok, dugóban való idegeskedés helyett jó hangulatú suhanás. A verseny menete egyszerű, a győzelemhez vezető út szubjektív (az elbírálás alapja a facebookon kapott like-ok száma), de ez ne szegje senki kedvét, fotózza le a városi bringáját (városi közlekedésre alkalmas, de versenyzésre nem) és küldje el a likemybike.hu@gmail.com címre vagy töltse fel a facebook oldalukra.

Beküldendő:
- egy egész alakos kép a bringáról oldalnézetben és a története röviden
- név, életkor, a település neve, ahol használatban van
- a bringa származási helye, életkora valamint az, hogy megválna-e tőle és ha igen, akkor mennyiért?

A verseny szeptember 22-ig, az Autómentes Napig tart, de nyerteseket nem csak a kampány, hanem minden hónap végén hirdetnek, úgy hogy érdemes mihamarabb beküldeni/feltölteni impozáns kerékpárunk fényképét. Konkrét nyereményekről még nem tudni, de ez esetben tényleg mindent visz a dicsőség, hogy a mi bringánk a legszebb.

A bejegyzés kategóriája: Komposzt, Öko tipp
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.

1 hozzászólás

  1. Borsika hozzászólása:

    Szia!

    Ez második olvasatra is elég nagy ökörségnek tűnik, tényleg azoknak való, “akik már az oviban is” ilyen versengésekkel foglalkoztak, de nem hiszem, hogy bármit is lendítene a városi kerékpározás ügyén. Kerékpárutak, kerékpársávok, zárható kerékpártárolók, könnyen hozzáférhető kerékpáros információs kiadványok minél nagyobb számban, na, ezek lendítenének rajta. Nekem amolyan menő, városi értelmiségi időtöltésnek tűnik ez az egész ‘lájkolósdi’…
    Borsika